Ontstaan en doel van de STN...

Gebruikersavatar
TEAM STN
STN Team
Berichten: 171
Contacteer:

Ontstaan en doel van de STN...

Bericht#1 » 26 jul 2012, 19:15

Hartelijk welkom op het forum van de STN.

Op 1 Augustus 2012 is de STN opgericht door Eric en Stephan.

De Oprichters zijn elkaar tegen gekomen op andere tour-fora. Tussen beiden ontstond het idee om een eigen merk-onafhankelijke tourclub op te richten. Dit bleek een enorm succes! Helaas moest Eric door privé-omstandigheden eind 2014 zijn functie als Beheerder neerleggen. Hetzelfde was helaas het geval voor Stephan die per 31 december 2016 om privé-redenen afstand heeft gedaan van zijn functie. Sinds 1 januari 2017 wordt de functie van algemeen Voorzitter waargenomen door Amendoim (Edwin).

Dankzij de enorme inzet en betrokkenheid van alle leden, allemaal vrijwilligers en samen een hecht team van scooterliefhebbers, is STN inmiddels de grootste scooter- & bromfiets (tour) club van Nederland en zelfs over de grens heen. Zo hebben we inmiddels ook leden en vertegenwoordiging in Duitsland, België en zelfs Noorwegen !

Sommige Bestuursfuncties zijn permanent, andere tijdelijk. Wie momenteel wat doet en verantwoordelijk voor is, is na te zien op de Teampagina : http://www.scootertourclubnederland.com/forum/memberlist.php?mode=team

Natuurlijk zijn er diverse tourclubs in Nederland, maar wij wilden en willen ons blijvend onderscheiden van de rest.

Waar zit het onderscheid in:

vele tourclubs zijn merk-gebonden of richten zich voornamelijk op de jeugd. Daarentegen is de STN juist een laagdrempelig en gratis forum waar iedereen welkom is, ongeacht leeftijd, soort scooter of bromfiets, achtergrond of afkomst.

Wat is ons doel:

wij willen buiten het rijden van tours om, en uiteraard een heleboel techniek, ook een ontmoetingsplek zijn voor gezelligheid en het delen van ervaringen en kennis. Ons moto luid: “Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.” En "alles mag, niets moet". Een club waarbij weliswaar scooters, bromfietsen en touren centraal staan maar waar ook het sociale element een belangrijke rol speelt. Ook het vertegenwoordigen van de algemene belangen van bromfiets- en scooterrijders behoort tot onze bezigheden.

In de praktijk betekent dit dat ook partners van leden zich gerust mogen aanmelden op het forum. Men hoeft niet zelf een scooter of bromfiets te rijden of te hebben om gezellig mee te doen met zowel het forum als alle activiteiten :-)

En ook gasten en gast-rijders zijn uitgenodigd om mee te doen bij tourritten en meetings.* Men hoeft geen lid te zijn om mee te doen met onze tours en evenementen. Spontaan aansluiten of opdagen ergens mag altijd !**

Ook als je nog geen scooter hebt, maar bijvoorbeeld overweegt er een te kopen, ben je van harte welkom! Onze leden delen graag hun ervaringen en beantwoorden graag je vragen.

Wij en onze leden zullen regelmatig ook leuke activiteiten organiseren, van een scooter-poets-dag of een sleutel-dag tot een uitstapje naar een dierenpark of gezellig bowlen of midgetgolfen etc.

Maar het uitgangspunt is dat iedereen iets kan organiseren! Bijna alle activiteiten worden georganiseerd door de leden en niet door het Bestuur. Er zijn ook geen verplichtingen om aan iets mee te doen, alles is geheel vrijblijvend. Zou je zelf iets willen organiseren, maar weet niet goed hoe, dan kun je altijd een van ons benaderen of stel je vraag met suggestie gewoon op het forum.*

De STN is geen Vereniging, Stichting of bedrijf op welke manier dan ook maar een "hobbyclub" bestaande uit vrijwilligers, ook de leden van het Bestuur, die hun eigen tijd en geld belangeloos inzetten om de club draaiend en interessant te houden. De STN kent daarom ook geen betaald lidmaatschap, betaald abonnement of andere kosten op dat gebied. Lidmaatschap is geheel gratis zonder enige verplichtingen.

Wij wensen jou veel plezier op zowel het Forum als onze FaceBook pagina's en hopelijk tot ziens op een leuk tourtje, activiteit of meeting!

Het Team van de ScooterTourclub Nederland


* als gast-bezoeker van het forum is het niet mogelijk om berichten te plaatsen of je in te schrijven voor tours en evenementen. Gasten kunnen wel onze touragenda zien en spontaan aansluiten. Ook gastrijders dienen zich te houden aan de regels van het Tour-reglement en de aanwijzingen van de organisator / -toren van de desbetreffende tour of evenement waaraan men deelneemt.

** aan sommige evenementen en tours kunnen kosten verbonden zijn. Indien dit zo is, zal dat vermeld staan in het topic van dat specifieke evenement of tours. Alle deelnemers betalen altijd hun eigen kosten.
1 x

Gebruikersavatar
Nelis en Gaby
Berichten: 136

Re: Ontstaan en doel van de STN...

Bericht#2 » 11 sep 2018, 17:26

Spijtig genoeg dat de grondleggers van het forum wegens privé omstandigheden moesten stoppen, maar het is natuurlijk top dat jullie het stokje hebben overgenomen :thumbsup:

Echt een super leuk fora :thumbsup:
Laatst gewijzigd door Nelis en Gaby op 11 sep 2018, 17:57, 3 keer totaal gewijzigd.
1 x
___________________________________________________________________________________

Znen Aurora 2 snor,
Kilometerstand 1940 Km,
Bouwjaar 2011.
Afbeelding

Gebruikersavatar
ravw
Berichten: 2951

Re: Ontstaan en doel van de STN...

Bericht#3 » 11 sep 2018, 17:28

Nelis en Gaby schreef:Echt een super leuk fora :thumbsup:


wacht maar tot ej iedereen in het echt ziet
:worshippy:

in het echt zijn ze nog veel aardiger :yahoo: en een stuk gekker maar goed wie is dat niet
3 x
Afbeelding

DAGRECORD : 102 Km.
MAANDRECORD: 1000 Km.

Social Media

     

Terug naar “Ontstaan en Doel Scooter Tourclub Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

Aanmelden  •  Registreer