Kymco New Dink Coverset

Forumregels
Wees duidelijk in wat je aanbiedt of zoekt. Alleen reacties m.b.t. het aangeboden of gevraagde product zijn toegestaan. Elk ander soort bericht kan zonder nadere mededeling verwijderd worden. Zodra een advertentie gesloten kan worden, dient de topic starter dit te melden d.m.v. een bericht in hetzelfde topic.
Gebruikersavatar
Br@uwer
Berichten: 16

Kymco New Dink Coverset

Bericht#1 » 09 okt 2021, 19:38

Ik plaats dit bericht ook maar hier, ik heb het bij 'mijn scooter review' geplaatst. Ach ja, even wennen hoor.
Beste scootermensen.
Ik werd getipt door Vischscooters om lid te worden.Ik ben nl op zoek naar een coverset voor mijn New Dink. Hij zei dat de club me misschien wel verder kan helpen.
Ik rij sinds één jaartje op een Kymco New Dink uit 2016. Ik kocht hem met 200 km op de teller! Nu staat ie op 3000Km. Ik ben er erg blij mee. Ik heb de buddy aangepast en andere rollertjes, nu kom ik goed mee met het verkeer.
Ik heb overal gezocht naar de coverset (op internet en een paar zaken gebeld) maar helaas geen resultaat. Zelfs geprobeerd één via marktplaats te kopen maar dat liep niet goed af. De verkoper bleef volhouden dat hij geen geld had ontvangen. Zelfs niet nadat ik een betaal bewijs had gestuurd. Maar goed, ik dwaal af....
Ik heb begrepen dat die set wat wind bij je benen weghoudt en ik vind het er goed uitzien (ik zag ze in smoke en carbon).
Weet iemand hoe ik eraan kan komen?
Grt, Ruud Brouwer
0 x

Social Media

   

Terug naar “(Te Koop) Aangeboden / Gevraagd / Gezocht”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

Aanmelden  •  Registreer