STN JAARMEETING 2020! IT GIET OAN! ZATERDAG 19 SEPTEMBER!

Alles over de (komende) STN Jaarmeeting
Gebruikersavatar
TEAM STN
STN Team
Berichten: 206
Contacteer:

STN JAARMEETING 2020! IT GIET OAN! ZATERDAG 19 SEPTEMBER!

Bericht#1 » 03 sep 2020, 21:53

Dit is een moeilijk jaar geweest. Voor ons allemaal. Zowel privé als zakelijk en in de persoonlijke sfeer. Je club, waar je dingen voor doet en dingen mee deelt, hoort daar ook bij. En laten we wel wezen: op alle fronten hadden dingen beter kunnen gaan. Voor ons allemaal. Het was nogal 'roerig'. Dachten we dat 2019 al een baggerjaar was, 2020 ging daar ruim overheen. En wie weet wat ons nog te wachten staat.

En toch, en toch.,... we laten ons er niet onder krijgen!

Dus ondanks alle negatitviteit, alles wat ons al is overkomen en de onzekerheid die nog volgt gaan we TOCH ook dit jaar een Jaarmeeting voor de STN houden! JUIST daarom! Want wat je hebt gehad, pakken ze je nooit meer af :-). Uw STN Bestuur heeft er lang over zitten wikken en wegen en de plannen zijn vaak gewijzigd (vandaar ook deze late aankondiging) en ondanks de bijna wekelijks wisselende omstandigheden en maatregelen hebben we toch een hele mooie lokatie gevonden voor de Jaarmeeting.

Twee jaar geleden was het, zoals beloofd, meer naar het Noorden voor onze leden aldaar, in Ommen. Vorig jaar, ook zoals beloofd, meer naar het Zuiden, in Oud Heusden. En dit jaar 'terug naar het midden', en wel :

WAAR :

Restaurant 'Het Oude Stadhuis'
Hoogstraat 36
3417 HD Montfoort
http://www.oudestadhuis.nl/


Afbeelding

Afbeelding


WANNEER:

Zaterdag 19 September 2020

HOE LAAT:

Vanaf 12:00 uur tot 14:00 uur op lokatie en de hele dag duurt tot ongeveer 17:00 uur


VOOR WIE IS HET: voor alle leden van de STN, plus eventuele partners, plus eventuele (klein)kinderen

WAT KOST HET: in principe alleen je benzine om er naartoe te rijden en de lunch (zie later in dit topic). De Jaarmeeting zelf is GRATIS en je krijgt koffie of thee PLUS een lokale lekkernij erbij gratis van de STN. Ook de eerste ronde drank bij de lunch, en misschien een tweede (de onderhandelingen zijn nog gaande :-) ) krijg je van je Club (speciale regeling ook nog voor kinderen t/m 12 jaar). Effectief dus niet veel voor een hele dag entertainment en gezelligheid :thumbsup:


RESERVEREN IS DIT JAAR HELAAS VERPLICHT!

We doen het niet graag zoals jullie weten want we geloven erin dat iedereen volwassen genoeg is om zelf beslissingen te maken maar de regels zijn nu eenmaal zo dat DIT jaar je helaas niet gewoon kunt komen 'aanwaaien' zoals jaren ervoor. De maatregelen van de regering en het restaurant zelf vereisen een 'registratie' van het aantal deelnemers en aanwezigen (anders delen overijverige BOA's flinke boetes uit). Als je je dus niet opgeeft (en je familieleden) dan kun je dus niet meedoen aan het 'officiële" gedeelte op lokatie. Dat vinden wij ook heel vervelend maar het is jammer genoeg niet anders. GEEF JE DUS OP hieronder en laat weten met hoeveel aanhang (partners, (klein)kinderen, overige familie) je eventueel wilt komen.

DE CORONA-MAATREGELEN VAN DE REGERING WORDEN IN ACHT GENOMEN

Het restaurant zelf volgt de aanbevelingen en de regels van de regering in deze. Gedurende de lunch wordt er dus rekening gehouden met 'social distancing' qua plaatsing aan tafels en zo (maximaal 2 personen aan één tafel die niet samenwonen of familie zijn) en ook als je speciale wensen hebt: laat ons die weten. Dat hoeft dus geen belemmering te zijn om mee te doen aan de Jaarmeeting. Ook gedurende de rest van het dagprogramma (waarover later meer) zal daar uiteraard rekening mee worden gehouden. Niet omdat het kan, maar omdat het moet. Of was die reclame nou anders...
4 x

Gebruikersavatar
TEAM STN
STN Team
Berichten: 206
Contacteer:

Re: STN JAARMEETING 2020! IT GIET OAN! ZATERDAG 19 SEPTEMBER!

Bericht#2 » 03 sep 2020, 23:52

PRESENTIELIJST

01) @vp50 (Peter)
02) Oma @vp50 :-)
03) 04) 2 x Mini-Me @vp50 :-)
05) @Victor-San (Sandra)
06) @Victor-San (Victor)
07) @Roel
08) @Oldy (Jan)
09) @Bjorn
10) @Hans52
11) @Amendoim (Edwin)
12) @Eagleseye (Peter)
13) @Angelstar (Angela)
14) @KoKiem (Ko)
15) @Jonny10 (Jonathan)
16)

2 x

Gebruikersavatar
TEAM STN
STN Team
Berichten: 206
Contacteer:

Re: STN JAARMEETING 2020! IT GIET OAN! ZATERDAG 19 SEPTEMBER!

Bericht#3 » 16 sep 2020, 13:10

Zo, het topic is even opgeschoond en de lijst van deelnemers is bijgewerkt.

Als iemand intussen zeker weet dat hij/zij/het toch niet of toch wel komt, geef dat dan even zo snel mogelijk door alsjeblieft. Nogmaals: vanwege de Corona regels is reserveren verplicht en kun je niet zoals andere jaren spontaan komen aanwaaien.

Helaas kunnen wij van de STN daar niets aan veranderen.
1 x

Gebruikersavatar
TEAM STN
STN Team
Berichten: 206
Contacteer:

Re: STN JAARMEETING 2020! IT GIET OAN! ZATERDAG 19 SEPTEMBER!

Bericht#4 » 16 sep 2020, 13:26

DE DAGPLANNING

Dit jaar gaat het iets anders worden dan voorgaande jaren. Dat komt zowel vanwege de beperkingen die er zijn door de Corona-crisis als gebeurtenissen die eerder dit jaar binnen de club hebben plaatsgevonden. Maar ook omdat in 2022 de STN 10 jaar bestaat en we daarvoor willen sparen binnen de club om dan juist een groots feest te kunnen geven! :thumbsup:

Dit jaar gaan we eigenlijk een beetje 'Back to Basics" zoals de Jaarmeetings in het begin werden georganiseerd: we komen gezellig samen op een plek om te eten, drinken, brommers te kiek'n en te lullen en daarna is er voor de liefhebbers nog een tour in de omgeving!

Dus geen speech ("gelukkig", denken sommigen ;-)), geen Loterij dit jaar en geen Merchandise kraam. Echt terug naar de basis van de STN en we hopen op betere tijden.

Heb je nog iets nodig van de MERCHANDISE (zie hiervoor de STN Webshop), (https://shop.scootertourclubnederland.com/) laat dan weten wat je wilt hebben en we nemen het zaterdag voor je mee.

De bedoeling is dat we rond 12:00 uur samenkomen op de lokatie. We hebben daarvoor de Burgemeesterskamer voor jullie gereserveerd. Bij aankomst kunnen jullie kiezen uit koffie of thee en daar wordt iets bij geserveerd. Dat krijgen jullie gratis van de STN, net zoals de eerste ronde drank bij de lunch. De lunch moet je wel zelf voor betalen.

Bij goed weer (en daar ziet het wel naar uit), vertrekken we dan tussen 14:00 uur en 14:30 uur voor een TOURTJE door het mooie Gouds-Woerdense landschap. Die tour is ongeveer 45 kilometer lang, met rustmomenten. De tour is grotendeels ook geschikt voor motor en motorscooters: het eerste deel is wat saaiig maar daar ligt een N-weg naast. Pas veel later ergens midden tussen de weilanden is er een stuk dat eigenlijk alleen bromfietspad is maar dat ligt midden in de rimboe en dat ziet verder niemand. Uiteindelijk is er nog een stuk van een paar honderd meter in de bebouwde kom maar ook dat valt erg mee en kan eventueel omheen gereden worden. Blijft men in de groep, dan valt het niet eens op.

Afbeelding
Sfeerimpressie van een punt langs de route.


Vlak na het begin van de tour moeten we dan nog even stoppen op een speciale plek voor het maken van de groepsfoto van de Jaarmeeting. Als je de lokatie ziet, begrijp je waarom :-)

Uiteindelijk komen we dan op een eindbestemming (die niet hetzelfde is als het beginpunt) waar we allemaal nog een drankje kunnen genieten op een terras en dat rondje krijg je van @Amendoim. De schatting is dat we daar tussen 17:00 en 17:30 uur zullen eindigen.

Afbeelding
Sfeerimpressie van een punt langs de route.


Zowel de route van de tour als het eindpunt blijven echter een verrassing :cheers:

Zover de dagplanning! Heb je nog vragen, opmerkingen of suggesties, dan horen we die graag :-)
2 x

Gebruikersavatar
TEAM STN
STN Team
Berichten: 206
Contacteer:

Re: STN JAARMEETING 2020! IT GIET OAN! ZATERDAG 19 SEPTEMBER!

Bericht#5 » 16 sep 2020, 13:41

Sfeerimpressies van "Het Oude Stadhuis"
"Het Oude Stadhuis is het voormalige stadhuis van de Nederlandse gemeente Montfoort. Het stadhuis vormt één geheel met de IJsselpoort, de enig overgebleven stadspoort van Montfoort. Het is het oudste gebouw van Montfoort en een van de oudste stadhuizen van Nederland. Stadhuis en poort liggen aan de noordzijde van de oude binnenstad van Montfoort, vlak bij de Hollandse IJssel. Ze maakten oorspronkelijk deel uit van de ommuring van de stad, die verder poorten aan de west- en oostzijde en een Waterpoort als toegang had. De IJsselpoort verbindt nog steeds de Hoogstraat (oude marktplaats, nu winkelstraat) met de draaibrug over de IJssel en met Onder de Boompjes aan de oever van de rivier. " (Bron: Wikipedia https://nl.wikipedia.org/wiki/Oude_stadhuis_(Montfoort)).

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
2 x

Gebruikersavatar
TEAM STN
STN Team
Berichten: 206
Contacteer:

Re: STN JAARMEETING 2020! IT GIET OAN! ZATERDAG 19 SEPTEMBER!

Bericht#6 » 16 sep 2020, 14:22

De Lunchkaart

Als je vantevoren al wilt weten wat je allemaal kunt bestellen en wat het kost, kun je hier kijken:

Voor de gewone trek : http://www.oudestadhuis.nl/restaurant/menu/lunch
Voor de grote honger : http://www.oudestadhuis.nl/restaurant/menu/diner
Voor de kids : http://www.oudestadhuis.nl/restaurant/m ... e-kinderen

Gemiddeld liggen de prijzen tussen de 7 en 10 euro per lunchgerecht, met een uitschieter van 12 euro voor het Twaalfuurtje.

Uiteraard moesten we wel gaan voorproeven "om zeker te zijn dat het goed was voor jullie" ;-) en hier zijn een paar van onze bevindingen:


Afbeelding
Omelet (klassieker die eigenlijk niet mis kan gaan)

Afbeelding
Montfoorts Broodje uit de Oven

Afbeelding
Mexicaanse Clubsandwich met Friet (¿Qué?)

Afbeelding
Hamburger a la Chef Jeff (met echte stukjes Jeff)

Afbeelding
Twaalfuurtje (mag ook later)

Afbeelding
Tuna Melt (mag niet van Greenpeace, gesmolten tonijn)

Afbeelding
Uitsmijter (auw; vandaar de verdoving erbij)

Afbeelding
Plankje Brood met Smeersels (plankje was wat hard)

Afbeelding
IJsselschuit

Het is allemaal meer dan het lijkt op de foto's en vooral heel erg lekker!
3 x

Gebruikersavatar
Roel
Berichten: 724
Contacteer:

Re: STN JAARMEETING 2020! IT GIET OAN! ZATERDAG 19 SEPTEMBER!

Bericht#7 » 18 sep 2020, 15:38

Tot morgen allemaal.
2 x
Langste rit op 1 dag 310 km

Huidige scooter:
Sym fiddle 3 02-07-2020 nieuwe

Eerdere scooters:
Peugeot elystar
Peugeot kisbee sportsline
Kymco New Dink 2013 zwart (black Betty)
Kymco Grand Dink 2008 champagne (Klara)(helaas ongeluk gehad)
Yamaha Neo's
Kymco Grand Dink 2008 antraciet
Peugeot buxy rs
Kymco k12
Peugeot tkr
Tomos

Gebruikersavatar
Jo&Marian
Berichten: 1111

Re: STN JAARMEETING 2020! IT GIET OAN! ZATERDAG 19 SEPTEMBER!

Bericht#8 » 18 sep 2020, 16:10

Ik kan er dit jaar helaas niet bij zijn!

Veel plezier morgen!

:thumbsup: Jo
2 x
Als het niet gaat zoals het moet....dan moet het maar zoals het gaat!

Gebruikersavatar
peter stupers
Berichten: 1144

Re: STN JAARMEETING 2020! IT GIET OAN! ZATERDAG 19 SEPTEMBER!

Bericht#9 » 18 sep 2020, 20:19

Veel plezier allemaal morgen.
2 x
Groeten Peter.

Gebruikersavatar
Amendoim
Easy Writer / STN Beheerder
Berichten: 4885

Re: STN JAARMEETING 2020! IT GIET OAN! ZATERDAG 19 SEPTEMBER!

Bericht#10 » 18 sep 2020, 20:59

Jo&Marian schreef:Ik kan er dit jaar helaas niet bij zijn!

Veel plezier morgen!

:thumbsup: Jo


Volgend jaar hopelijk beter! En dankjewel :-)
0 x

Social Media

     

Terug naar “STN Jaarmeeting 2020”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

Aanmelden  •  Registreer