STN JAARMEETING 2022 - 10 JAAR STN! - ZATERDAG 10 SEPTEMBER

Alles over de (komende) STN Jaarmeeting
Gebruikersavatar
TEAM STN
STN Team
Berichten: 226
Contacteer:

STN JAARMEETING 2022 - 10 JAAR STN! - ZATERDAG 10 SEPTEMBER

Bericht#1 » 25 aug 2022, 16:00

Alhoewel 2022 in vergelijking met de twee voorgaande jaren iets relaxter was, is het voor velen nog steeds een moeilijke tijd. Niet alleen vanwege het feit dat voor velen Corona nog niet voorbij is, of daar (ernstig) onder te lijden hebben gehad, zowel mentaal als fysiek, dan wel de steeds elkaar sneller opvolgende sociale veranderingen, oorlogen, onzekerheden en kostenstijgingen. Als daarbij het dan ook nog eens lijkt alsof zij die over ons regeren compleet losstaan van het gewone volk, neemt het vertrouwen af en de stress en frustratie in de samenleving toe. Dit uit zich ook heel duidelijk in het sociale leven van heel veel mensen: steeds vaker sluit men zich af en gaat men zijn of haar eigen weg, en hobbyclubs en verenigingen zien steeds vaker mensen vertrekken en die worden dan ook kleiner, en heeft men steeds minder vaak zin, of tijd of geld, om zich voor anderen of een club in te zetten. Ook heel vervelende persoonlijke omstandigheden spelen daarbij natuurlijk een rol.

Ook de STN is over de jaren heen door veel woelige perioden gegaan. Zelf geboren uit een afsplitsing van de KTN in 2012, maakte die haar eigen eerste splitsing mee in 2015. Toen het voorgaande bestuur en de toenmalige eigenaar in 2017 het stokje overdroeg aan het huidige, was er weer helaas een groep mensen die zich afsplitsten en voor zichzelf begonnen. Het laatste debacle vond dan plaats in april van 2020, nogmaals een afsplitsing, aan het begin van de coronacrisis. En dat afgezien van de regelmatige verschillen van mening in het algemeen op het Forum die soms een tikje hoog oplopen :-) Het lijkt wel een trend die zich elke twee tot drie jaar voordoet, hoe welwillend iedereen ook is en zijn of haar best doet. Bijna onontkoombaar, zo lijkt het.

Maar we zijn er nog! Dankzij jullie allemaal, de trouwe en actieve leden van de STN, nieuwe en oudgedienden, die zich belangeloos inzetten en bijdragen aan de club! Want samen maken en zijn wij de STN. En dit jaar vieren we zelfs ons

TIENJARIG BESTAAN!

(Komt maar één keer voor)


Samen hebben we alles overleefd, ook de perikelen van de laatste twee jaar en het vooruitzicht van die nog komen gaan, en dat mag dan ook wel gevierd worden, en het liefst nog vóórdat we allemaal weer de lockdowns ingaan :-D

Met minder leden hebben we ook minder budget maar we gaan er ook dit jaar weer voor en doen ons best om jullie allemaal een heel mooie Jaarmeeting 2022 te bezorgen ! Wat er ook gebeurt verder: die kunnen ze jullie dan niet meer afnemen!

Uw voorzitter van de Jaarmeetingcommissie in de persoon van @KoKiem, ondersteund door de voorzitter van de STN, heeft een prachtige dag in elkaar geknutseld voor iedereen en bij deze presenteren we de finale versie dus met trots :-)

WAAR :

Restaurant 'Bargo'
Vliegveld Seppe (Breda International Airport)
Bredaselaan 1
4744 RZ Bosschenhoofd
https://www.bargo.nl/

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding


Wat een prachtige lokatie is dit! Je zit zowat pal naast de start- en landingsbaan van het vliegveld en terwijl je daar lekker zit, zie je af en toe een kist dus heel dichtbij langskomen en zelfs geparkeerd staan. Echt heel bijzonder en perfect uitgekozen door @KoKiem :thup:

Voor onzself is er ook ruimte zat: ze hebben een ruim terras zoals je kunt zien en parkeeruimte is er ook meer dan genoeg. Bij slecht(er) weer kunnen we ook makkelijk allemaal binnen terecht. Wil je wel komen maar kan of wil je dat niet op de scoot: geen probleem! Je bent ook welkom op de snor, de fiets, met de MP3, de motor of zelfs met de auto! Met een kleine aanpassing kan je dan ook meedoen met de tour (behalve op de fiets) (tenzij het een speed pedelec is) en je kunt overal terecht. Je kan zelfs met het openbaar vervoer komen, in dat geval kunnen we vast wel regelen dat je bij iemand achterop kunt, ook als je met de auto komt bijvoorbeeld maar je wilt toch de "Scooter Experience" onderweg meemaken (want die is uiteraard wel leuker en spannender) :-) . Geef dat dan wel alsjeblieft even aan, dan houden we daar rekening mee en dan plannen we dat in.

WANNEER:

Zaterdag 10 september 2022

HOE LAAT :

Vanaf 11:30 uur verzamelen op deze lokatie tot uiterlijk 12:00 uur en dan een dagprogramma; geschat rond 17:00 uur is het officiële einde (afgezien van de mogelijke "AfterParty") ;-)
(Een meer gedetailleerde beschrijving van het geplande dagprogramma volgt nog later in dit topic).VOOR WIE IS HET: voor alle echte leden van de STN, zowel voor oudgedienden als zeker ook voor nieuwe leden, plus eventuele partners, plus eventuele (klein)kinderen, plus eventuele speciale gasten of introducées (op aanvraag)

WAT KOST HET: in principe alleen je benzine om er naartoe te rijden en de lunch (zie later in dit topic). De Jaarmeeting zelf is GRATIS en je krijgt koffie of thee PLUS iets lekkers, en hopelijk ook dit jaar weer een lokale lekkernij, erbij gratis van de STN. Op het eindpunt krijg je ook de eerste ronde drank van jouw Club cadeau en we proberen nog een paar schalen met borrelhapjes daarbij te regelen (de onderhandelingen zijn nog gaande :-) ) Neem je kids mee, en die zijn van harte welkom, dan is daarvoor een speciale regeling t/m 12 jaar. Effectief dus niet veel voor een hele dag entertainment en gezelligheid :thumbsup:

Een ongemakkelijk puntje wellicht maar we moeten het toch even bespreken : wil je wel komen en meedoen voor de rest maar heb je niet de middelen of zin om mee te lunchen? Geen probleem. Dat hoeft uiteraard niet, dat is geheel vrijwillig en niet verplicht. De keuze is geheel aan jou, net zoals met alles. En als je dat wilt, dan kun je ook ernaast je zelf meegebrachte eet- en drinkwaren nuttigen. Voor de rest kun en mag je natuurlijk als volledig en volwaardig meedoen aan de rest van het programma en de festiviteiten :-)

JE OPGEVEN VOOR DE JAARMEETING IS GEWENST

We doen het niet graag zoals jullie weten maar in verband met reserveringen die wij moeten vastleggen voor het aantal mensen, en de kosten die daarmee gemoeid zijn, hebben we heel graag dat je je opgeeft voor deze Jaarmeeting. Het staat je natuurlijk geheel en al vrij om spontaan te komen opdagen maar dan loop je helaas het risico dat je misschien aan sommige dingen niet kunt deelnemen. Dat vinden wij ook heel vervelend maar het is jammer genoeg niet anders. GEEF JE DUS OP hieronder en laat weten met hoeveel aanhang (partners, (klein)kinderen, overige familie) je eventueel wilt komen. De laatste datum bij voorkeur om je echt op te kunnen geven is zaterdag 3 september 2022. Daarna ben je nog steeds van harte welkom (meld het dan alsnog wel even als je kunt) maar is het dus een beetje op "eigen risico".

Je afmelden voor de Jaarmeeting is ook gewenst: er kunnen zich helaas altijd omstandigheden voordoen waardoor je, al heb je je opgegeven, helaas alsnog niet aan de Jaarmeeting kunt deelnemen. Of misschien bedenk je je opeens, dat kan en mag natuurlijk ook. Maar uitgesloten zeer plotselinge noodgevallen en overmacht hebben wij dan wel graag dat je je ook weer netjes afmeldt. In het verleden is het vaker voorgekomen dat mensen zich wel opgaven maar dan zonder nader bericht niet kwamen opdagen. Heel vervelend in verband met de noodzakelijke reserveringen en kosten, zoals gezegd. Bij niet-afmelden en niet komen opdagen zonder nadere toelichting kan dat eventueel gevolgen hebben. De laatste datum dat je je, uitgezonderd overmacht, kunt afmelden is ook zaterdag 3 september. Helaas moeten we hier deze keer iets streng in zijn.

ER ZIJN GEEN CORONA- OF ANDERE SPECIALE MAATREGELEN VAN KRACHT

Misschien ten overvloede maar er zijn nog steeds een heleboel mensen die om hun eigen redenen voorzichtig (willen) zijn. Dat is hun goed recht maar op alle locaties die we gaan bezoeken zijn er echter geen Corona-maatregelen van kracht en zullen die regels dus ook niet in acht worden genomen, ook niet als iemand daar specifiek om vraagt. Zijn er mensen die daar wel behoefte aan hebben, zoals afstand houden of het dragen van een masker, dan is dat prima maar dan moet die persoon daar zelf zorg voor dragen en dergelijke vrijheidsberovende beperkingen zullen niet worden verwacht van, of opgelegd worden aan de andere deelnemers van de Jaarmeeting; dit om enige mogelijke discussie hierover te voorkomen.

Zie je dit allemaal wel zitten en vind je het leuk om je Clubgenoten (opnieuw) te ontmoeten en leren kennen: geef je dan op voor deze zeer bijzondere Tweede Lustrum Jaarmeeting van jouw Scooter Tourclub Nederland! :thumbsup:

Afbeelding

Afbeelding


Updates zullen verder plaatsvinden in dit topic! Hou dit dus in de gaten! :-)
5 x

Gebruikersavatar
thomas
STN Deutschland
Berichten: 1013

Re: STN JAARMEETING 2022 - 10 JAAR STN! - ZATERDAG 10 SEPTEMBER

Bericht#2 » 25 aug 2022, 16:36

Ik krijg de trofee weer voor de verste reis. :sct1:
4 x
Afbeelding

Gebruikersavatar
TEAM STN
STN Team
Berichten: 226
Contacteer:

Re: STN JAARMEETING 2022 - 10 JAAR STN! - ZATERDAG 10 SEPTEMBER

Bericht#3 » 25 aug 2022, 16:38

DEELNEMERSLIJST
(in progress)


01) @KoKiem (Ko) (Supreme Leader)
02) @KoKiem Mini-Me (Pjotr, da!)
03) @Amendoim (Edwin) (Beloved Dictator)
04) @Victor-San (Victor)
05) @Victor-San (Sandra) (Not Made In China)
06) @Jan-H (Jan) (Nestor Magnificus)
07) @Micha (Micha) (Unstoppable Force Of Nature)
08) @thomas (Thomas) (OVB) (Obergruppenführer STN Deutschland)
09) @Angelstar (Angela) (zonder blafrat)
10) @Eagleseye (Peter) (zonder KillerKeffer)
11) @Heinz (Hans) (Tastes Like Ketchup)
12) @gnkvzg (Dick) (Does Not Live Up To His Name)
13) @Liberty (Kees) (Feeling Very Free)
14) @vp50 (Peter) (Secretly Has a German U-Boot) (Captain, My Captain)
15) Celia ( @vp50 ) (met deegroller)
16) + 17) + 18) Collin, Lennon & Marley ( @vp50 ) (Da Band)
19) @LadyAnirul (Bianca) (Padawan)
20) Laura ( @LadyAnirul ) (Padmé)
21) @Brute-Force (René) (Da Wrecker)
22) @mcguyver (Guy) (Da Fixer)
23) @Oldy (Jan) (Comes By Train)
24) Frank (VIP, FB Roller Tour Germany)
4 x

Gebruikersavatar
Amendoim
Easy Writer / STN Beheerder
Berichten: 5275

Re: STN JAARMEETING 2022 - 10 JAAR STN! - ZATERDAG 10 SEPTEMBER

Bericht#4 » 25 aug 2022, 17:00

thomas schreef:Ik krijg de trofee weer voor de verste reis. :sct1:


Daarom heb je ook de officiële functie "STN Deutschland" binnen de club. We zouden niets anders van je verwachten :-)

Noblesse Obligé, n'est-ce pas ? ;-)
1 x

Gebruikersavatar
Heinz
Berichten: 1118

Re: STN JAARMEETING 2022 - 10 JAAR STN! - ZATERDAG 10 SEPTEMBER

Bericht#5 » 25 aug 2022, 17:57

Mooie opkomst! Heb er zin in.
2 x
Suzuki Bandit 1200S '06
Kymco Agility 50 '13

Gebruikersavatar
Victor-San
Berichten: 645

Re: STN JAARMEETING 2022 - 10 JAAR STN! - ZATERDAG 10 SEPTEMBER

Bericht#6 » 25 aug 2022, 18:20

:thumbsup: wow... echt super leuke lokatie gekozen Ko :thumbsup: :crazy:
1 x

Gebruikersavatar
Amendoim
Easy Writer / STN Beheerder
Berichten: 5275

Re: STN JAARMEETING 2022 - 10 JAAR STN! - ZATERDAG 10 SEPTEMBER

Bericht#7 » 26 aug 2022, 06:37

Dit is de route die ik dan ga rijden min of meer naar de lokatie van de Jaarmeeting, ongeveer 95 KM, op de scooter. De route ken ik best wel goed want die heb ik nu diverse malen gereden. Als er mensen zijn die misschien (onderweg) willen aansluiten zodat we als groep kunnen gaan, ook makkelijk omdat je dan zelf niets hoeft uit te vogelen als je hier niet (goed) bekend bent, laat het dan even weten, dan kunnen we (onderweg) ergens afspreken.

Makkelijker kunnen we het niet maken :-)


Afbeelding
2 x

Gebruikersavatar
Amendoim
Easy Writer / STN Beheerder
Berichten: 5275

Re: STN JAARMEETING 2022 - 10 JAAR STN! - ZATERDAG 10 SEPTEMBER

Bericht#8 » 26 aug 2022, 19:27

https://www.youtube.com/watch?v=bL4PnsP7moI

Voor de lol, en misschien ook wel makkelijk: een videootje van het laatste stuk aanrijden naar de lokatie van de STN Jaarmeeting 2022 op het Vliegveld Seppe te Bosschenhoofd.

Ja ik weet het: het is niet de beste kwaliteit. Het is een simpele dashcam (wel Full HD 1080p) achter een windscherm op de scoot. En nee dat zijn geen regen- of waterdruppels: deze windschermen bestaan uit diverse lagen en een laag in het midden is helemaal craquelé geworden. Dat begon links bovenin maar vanwege de zon denk ik is dat nu overal en bij sommige lichtinvallen en onder bepaalde hoeken zie je dat dan zo. Eigenlijk moet ik dat windscherm dus vervangen maar dat komt nog een keer. En nee, geld voor een GoPro heb ik nu ook even niet over. Het gaat tenslotte om het idee, dat men een indruk heeft :-).

Let ook wel op: Seppe heeft twee restaurants: eentje meteen links net na de rotonde bij de tower en een andere aan de andere kant bij de terminal en de hangars, aan de zijde van de snelweg: die moet je dus hebben, dat is Bargo. Dat je niet aan de verkeerde kant staat per ongeluk ;-)
1 x

Gebruikersavatar
Heinz
Berichten: 1118

Re: STN JAARMEETING 2022 - 10 JAAR STN! - ZATERDAG 10 SEPTEMBER

Bericht#9 » 27 aug 2022, 08:46

Amendoim schreef:Dit is de route die ik dan ga rijden min of meer naar de lokatie van de Jaarmeeting, ongeveer 95 KM, op de scooter. De route ken ik best wel goed want die heb ik nu diverse malen gereden. Als er mensen zijn die misschien (onderweg) willen aansluiten zodat we als groep kunnen gaan, ook makkelijk omdat je dan zelf niets hoeft uit te vogelen als je hier niet (goed) bekend bent, laat het dan even weten, dan kunnen we (onderweg) ergens afspreken.

Makkelijker kunnen we het niet maken :-)


Ik wil wel met jullie meerijden!
2 x
Suzuki Bandit 1200S '06
Kymco Agility 50 '13

Gebruikersavatar
Amendoim
Easy Writer / STN Beheerder
Berichten: 5275

Re: STN JAARMEETING 2022 - 10 JAAR STN! - ZATERDAG 10 SEPTEMBER

Bericht#10 » 27 aug 2022, 09:16

Super @Heinz :-)

Afspreken in Bleiswijk weer of ligt dat teveel naar het Noorden voor je ?
1 x

Social Media

   

Terug naar “STN Jaarmeeting 2022”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

Aanmelden  •  Registreer