Sym symphony ST van blijerijder

M.L.
Berichten: 2218

Re: Sym symphony ST van blijerijder

Bericht#21 » 19 sep 2018, 15:03

Klinkt alsof je lekker bezig bent geweest. Moest je veel loshalen om de voorkap eraf te krijgen? En waar zit de spanningsregelaar precies?
Je hebt niet toevallig foto's gemaakt?
0 x

Gebruikersavatar
blijerijder
Berichten: 90

Re: Sym symphony ST van blijerijder

Bericht#22 » 19 sep 2018, 16:47

Nee geen foto's helaas. De regelaar zit aan 2 bouten tegen de stuurkolom. Je moet inderdaad wel veel loshalen. Met name de driehoek met het logo was even puzzelen, maar is een kliksysteem dat er wel af moet want daaronder zit een bout waar de hele kap aan hangt. Als je het precies wil weten stuur dan een pb dan kan ik je bellen als je wil.
1 x
SYM Symphony ST 18.500 km

M.L.
Berichten: 2218

Re: Sym symphony ST van blijerijder

Bericht#23 » 19 sep 2018, 18:28

Bedankt voor het aanbod. :thumbsup:

Ik denk dat ik zo alle informatie wel heb.
0 x

Gebruikersavatar
blijerijder
Berichten: 90

Re: Sym symphony ST van blijerijder

Bericht#24 » 14 mar 2019, 13:32

Van de week deed de startmotor het niet meer. Wel een klik, soms één draai en stop. Kunnen een paar dingen zijn: zwak contact, zwakke accu. Om bij de startmotor te komen moet het achterspatbord los. Gelukkig heb ik een heftafel, dus dat is makkelijk. Bij de startmotor gekomen zie ik dat de aansluiting er volledig naast ligt. Reden: door de dealer zijn bij de aflevering alle draden uit het zicht (en uit het water) gehouden door deze met een tyrap aan het frame te binden. Gevolg: de draad komt onder spanning te staan en na twee jaar heen en weer breekt de aansluiting dus gewoon af. Deze heb ik met veel improvisatietalent weer kunnen repareren, want de startmotor is nog prima. De draad wordt nu tegen het contact gehouden m.b.v. twee tyraps. Gelijk maar de remblokken voor en achter vervangen, deze waren op 3/4 afgesleten. Tijdje terug al de spanningsregelaar vervangen. Kon een origineel krijgen voor 25 euro. (Nieuw). Toen ook de rollen vervangen. Dit doe ik om de 5000 km, hoewel de rollen dan eigenlijk nog maar weinig slijtage tonen overigens.
Kortom, na 16.500 km nog steeds tevreden!
0 x
SYM Symphony ST 18.500 km

Social Media

     

Terug naar “Mijn Scooter (Review)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Sjeuf en 2 gasten

Aanmelden  •  Registreer